FA-kupa: magyar kapus véd a Villában a Liverpool ellen!

Vágólapra másolva!
2021.01.08. 20:17
null
Onódi Ákos a Liverpool ellen debütál az Aston Villa első csapatában (Fotó: Getty Images)
Onódi Ákos személyében 19 éves magyar kapus védi az Aston Villa kapuját a Liverpool ellen 20.45 órakor kezdődő angol labdarúgó FA-kupa-mérkőzésen!

 

A most 19 éves magyar kapus 2018 októberében igazolt az Aston Villához, amelynél szűk egy évvel később, 2019 júliusában profi szerződést írt alá. Mielőtt légiósnak állt volna, Onódi itthon Győrben védett, az ETO-ban három NB II-es meccsen kapott lehetőséget.

A tehetséges magyar kapuvédő a birminghami alakulat első csapatában még egyszer sem szerepelhetett, most azonbanaz Aston Villát sújtó koronavírusos megbetegedések miatt az ölébe hullott a lehetőség, és ő állhat a kapuban a Liverpool ellen 20.45 órakor kezdődő FA-kupa-mérkőzésen, amelyet a Nemzeti Sport Online élőben közvetít! A tudósításhoz kattintson ide!

Érdekes találkozóra van egyébként kilátás, mert a Villa a fent említett problémák következtében a komplett ificsapatával áll ki, miközben Jürgen Klopp kezdőjét világsztárok alkotják – többek között Mohamed Szalah és Sadio Mané is ott lesz a pályán a kezdő sípszótól kezdve.

ANGOL FA-KUPA
3. FORDULÓ, A LEGJOBB 32 KÖZÉ JUTÁSÉRT
20.45:
Aston Villa–Liverpool (Tv: Spíler1) – élőben az NSO-n!


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik