Chelsea: 100 millió font két Juve-játékosért – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2017.06.24. 11:05
null
Leonardo Bonucci és Alex Sandro (balra, fekete-fehérben) a Chelsea kívánságlistáján (Fotó: AFP)
A La Stampa című olasz lap úgy értesült, hogy az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea 100 millió fontot (114 millió eurót) fizetne a Juventus két futballistájáért, Alex Sandróért és Leonardo Bonucciért.

 

Mint megírtuk, Antonio Conte már korábban is bejelentkezett Alex Sandróért egy óriási összegű ajánlattal, azt azonban elutasította az olasz bajnok.

„Nem szeretnénk kiárusítani a legfontosabb játékosainkat – mondta Giuseppe Marotta, a Juventus igazgatója a Corriere dello Sportnak. – Nemet mondtunk a Chelsea Alex Sandróért tett nagyon jó ajánlatára.”

„Ennek ellenére tudjuk, hogy olyan csapatokkal versenyzünk, melyek számunkra irracionális fizetéseket képesek adni. A játékosok pedig a maguk urai. Nem tudom, Alex Sandro hogyan reagált a hírre” – idézi a Sky Sports a Juventus elöljáróját.

Ami Bonuccit illeti, olaszországi források szerint a védőnek nem lenne ellenére a váltás, mivel szívesen kipróbálná magát külföldön, hogy új kihívásoknak vethesse alá magát. Közel sem biztos azonban, hogy a Chelsea az olasz futballistát is szerződtetné, például a La Gazzetta dello Sport szerint csak Alex Sandro van terítéken a londoniaknál, akik 65-70 millió euró közötti összegre emelték az ajánlatukat. Amennyiben a brazil elutasítja az angol klub közeledését, úgy a hírek szerint a Juventus 2022 júniusáig szóló, évi 5 millió eurót garantáló szerződést kínálna neki.

A Tuttosport megjegyzi, a torinóiaknak arra is van már tervük, ha Alex Sandro mégis a távozás mellett dönt: visszahívnák kölcsönből az Atalantánál pallérozódó Leonardo Spinazzolát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik