Arsenal: Wenger utolsó kívánsága a Schalke védője?

Vágólapra másolva!
2014.08.12. 15:31
A Telegraph információi szerint Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere már csak egy játékost szeretne szerződtetni a nyáron: a Schalke német válogatott védőjét, Benedikt Höwedest.

Mint ismert, az „ágyúsok" korábbi belga hátvédje, Thomas Vermaelen a Barcelonában folytatja a karrierjét, Arsene Wenger menedzser pedig hétfőn arról beszélt, hogy egy védő érkezése még napirenden van a londoni együttesnél. Thomas Vermaelen a Barcelonában folytatja a karrierjét, Arsene Wenger menedzser pedig hétfőn arról beszélt, hogy egy védő érkezése még napirenden van a londoni együttesnél.

Az angolok úgy látják, már meg is van az új kedvenc, a francia szakember a Schalke védőjére, Benedikt Höwedesre szeretne lecsapni – ő lehet a londoniak utolsó igazolása idén nyáron.

A Telegraph beszámolója szerint a pénzről még nem esett szó, de a németek 15 és 20 millió euró közötti összegekről beszélnek a friss világbajnok játékos kapcsán, ezt pedig az „ágyúsok" viszonylag könnyedén le tudnák tenni az asztalra.

A 28-szoros német válogatott Höwedes a 2013–2014-es idényben alapembernek számított a Schalkéban, a sérülései miatt azonban „csak" 19 bajnokin lépett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik