Arsenal: Jöhet még védő, ha találunk megfelelőt - Wenger

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.11. 12:10
Az angol Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere, Arsene Wenger elmondta, középhátvéd-pozícióban még elképzelhető új játékos érkezése a nyáron.

A belga védő, Thomas Vermaelen múlt héten távozott a Barcelonához, az „ágyúsok” azonban nélküle is simán, 3–0-ra legyőzték a Manchester Cityt az Angol Szuperkupáért, a Community Shielden. Mivel Laurent Koscielny megsérült (a szünetben le is kellett cserélni), Per Mertesacker pedig csak most tér vissza a német válogatott világbajnoki győzelmét követően, a francia szakember kész erősíteni hátul.Thomas Vermaelen múlt héten távozott a Barcelonához, az „ágyúsok” azonban nélküle is simán, 3–0-ra legyőzték a Manchester Cityt az Angol Szuperkupáért, a Community Shielden. Mivel Laurent Koscielny megsérült (a szünetben le is kellett cserélni), Per Mertesacker pedig csak most tér vissza a német válogatott világbajnoki győzelmét követően, a francia szakember kész erősíteni hátul.

„Vermaelen szenzációs volt az előző szezonban, hálás vagyok neki és sok sikert kívánok a karrierjéhez – mondta Wenger. – Hogy jöhet-e még védő? Igen, ha találunk megfelelőt.”

A vasárnapi mérkőzésen az új igazolás, Calum Chambers helyettesítette a hiányzókat, és edzője nagyon elégedett volt vele, valamint Mathieu Debuchyvel is.

„Ahhoz képest, hogy csak 19 éves, nagyszerű teljesítményt nyújtott. Kiválóan végrehajtotta a feladatát, ahogy Debuchy is.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik