Arsenal: a legenda csodálja, hogy nem rúgják ki Wengert

Vágólapra másolva!
2012.12.15. 07:38
Újabb támadás érte Arsene Wengert, az Arsenal francia menedzserét ezúttal Ian Wright, a londoniak legendás csatára kritizálta. Szerinte nincs még egy edző a világon, akinek ennyi kudarcot megbocsátottak volna.

„Nem azt mondom, hogy most azonnal rúgják ki, csak éppen csodálkozom, hogy ennyire bebetonozta magát. Nincs még egy ember a világ labdarúgásában, aki ilyen mutatókkal, az alagút végén megcsillanó fény legkisebb szikrája nélkül is ilyen biztosan megtarthatná a menedzseri állását – mondta az 1991 és 1998 között az Arsenalnál futballozó Wright az Absolute Radio műsorában. – Elképesztő, mennyire hisznek benne, és éppen ezért sohasem fogják a rossz edzők között emlegetni. Jól emlékeznek a régmúlt sikereire, és a szurkolótáborban is van még egy mag, amely rendszeresen a bizalmáról biztosítja."

Wright szerint Wenger gyakran hazudik a nyilatkozataiban, amikor arra utal, hogy nincsenek problémák az Arsenalnál.

Az „ágyúsok” menedzserét az utóbbi napokban azért érte új támadássorozat, mert a Premier League-ben szereplő klub a Ligakupa negyeddöntőjében tizenegyesekkel kikapott a negyedosztályú Bradford Citytől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik