Egy kapus megütése miatt korábban eltiltották a Chelsea meccsén a lelátóról lezuhanó szurkolót

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.03.01. 09:54
A szerdai Chelsea–Leeds mérkőzésen a lelátóról lezuhant szurkoló, a háttérben látható Aaron Crawley 2012-ben megütötte a Sheffield Wednesday kapusát, Chris Kirklandet (Fotó: Getty Images)
Kiderült, ki az a férfi, aki leesett a Stamford Bridge Shed End nevű felső lelátójáról a szerdai Chelsea–Leeds United FA-kupa-mérkőzésen. A Daily Mail értesülése szerint a baleset áldozata az az Aaron Crawley, akit 2012-ben hat évre eltiltottak, mert a pályára rohant és ököllel megütötte a Sheffield Wednesday kapusát, Chris Kirklandet.

Mint megírtuk, lezuhant egy Leeds-szurkoló a Stamford Bridge felső lelátójáról a szerdai, Chelsea elleni FA-kupa-mérkőzésen. A férfi – szerencsére – üres székekre esett és nem veszélyeztette a többi drukker testi épségét, de így is kórházba kellett szállítani őt.

A Daily Mail kiderítette, hogy a baleset áldozata az az Aaron Crawley, akit 2012-ben nemcsak hogy hat évre eltiltottak a labdarúgó-mérkőzésekről, hanem még négy hónapot börtönben is kellett töltenie, ugyanis 12 évvel ezelőtt, a Sheffield Wednesday elleni bajnokin a pályára rohant és ököllel megütötte Chris Kirkland kapust.

A 33 éves Crawley eltiltását fellebbezése után 2016-ban visszavonták, de a Leeds közlése szerint továbbra is ki van tiltva a csapat meccseiről.

Crawley egyébként a Leeds gólját ünnepelte, amikor lezuhant a lelátóról.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik