Videó: mesterhármast „ügyetlenkedett össze” az ellenfélnek a patinás angol klub védelme

Vágólapra másolva!
2023.12.02. 12:42
null
Ebből a helyzetből sikerült gólt kapnia a fekete-fehér mezes Notts Countynak (Fotó: The Emirates FA Cup/YouTube)
Egészen döbbenetes gólokkal jutott tovább a legjobb 64 csapat közé az FA-kupában az angol harmadosztályú Shrewsbury Town a negyedosztályú Notts County vendégeként, a házigazda nottinghamiek védelme ugyanis nagyban hozzájárult Ryan Bowman mesterhármasához.

A negyedosztályú Notts County már az első percben hátrányba került, amikor az alapvonal közelében, teljesen ártalmatlannak tűnő szituációban csúszott el a csapat védője, Aiden Baldwin, helyzetbe hozva az ellenfél támadóit.

A Notts County hiába egyenlített egy szép távoli góllal még a szünet előtt, a második félidő elején megint Baldwin volt határozatlan és asszisztált Bowman második góljához.

Újabb néhány perc elteltével pedig többször is felszabadíthattak volna a hazaiak, ehelyett Conell Rawlinson fejjel adott „gólpasszt” Bowmannek.

A Notts County a hajrában még kozmetikázott az eredményen, de 3–2-es sikerrel a Shrewsbury jutott a legjobb 64 csapat közé.



Twitteren/X-en az egyik, az angol alsóbb ligákkal foglalkozó oldal is megosztotta a nem mindennapi mesterhármast, a kommentelők többsége pedig bundagyanút sejtet.

A korábbi ferencvárosi és zalaegerszegi vezetőedző, Ricardo Moniz, illetve Bajner Bálint korábbi csapata, a Notts County az egyik legrégebbi angol klub, 1862-ben alapították, az olasz Juventus a nottinghami klub miatt választotta a fekete-fehér színösszeállítást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik