PL: Solskjaer szerint az MU-ba Maguire és McTominay típusú játékosok kellenek

Bacskai János Bacskai János
Vágólapra másolva!
2023.11.27. 20:00
null
Mester és tanítványa, Maguire (Fotó: AFP)
A Manchester United korábbi játékosa és menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer alaposan megdicsérte a klub két játékosát, Harry Maguire-t és Scott McTominayt, szerinte a United csapatában és a United öltözőjében éppen két ilyen játékosra van szükség.

 

„Nagyon örülök, hogy Harry megmutatta, milyen jó játékos, és nem utolsósorban milyen nagyszerű személyiség. Ezért adtam neki a csapatkapitányi karszalagot is. Nagyon kemény fából faragták őt, ahogyan mondani szokták. De McTominay is éppen olyan, akire nagy szüksége van a Unitednek, ha sikeres akar lenni a klub. Az ilyen játékosok keményen megdolgoznak a sikerekért, és azért, hogy felálljanak a padlóról. Éppen ilyen játékosok kellenek egy csapatba és egy klubba” – nyilatkozta Solskjaer a Nettavisennek.

Elárulta azt is, hogy szoros kapcsolatban maradt távozása után a védővel, aki nehezen élte meg a rázúduló gyűlöletcunamit, amelyet Solskjaer szégyenletesnek és teljesen elfogadhatatlannak nevezett.

„Gondolom, fokozatosan megtanulta, hogy kire hallgasson, és mit engedjen el a füle mellett” – tette hozzá.

A védő és a középpályás is egész nyáron új csapatot keresett magának, végül maradtak, és visszaverekedték magukat a kezdőcsapatba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik