MU: Biztos vagyok benne, hogy szóhoz fogok jutni – Maguire

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.09.14. 11:08
null
Harry Maguire nem aggódik a játékideje miatt (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, az angol szövetségi kapitány, Gareth Southgate védelmébe vette a Manchester United védőjét, Harry Maguire-t, aki beállása után nem sokkal öngólt vétett a Skócia elleni felkészülési meccsen. Most maga a 30 éves védő szólalt meg a glasgow-i meccsel, valamint klubjában betöltött szerepével kapcsolatban.

„Csak egy kis csipkelődés volt, s amúgy is mindig ellenséges a hangulat, amikor idegenben játszunk Skóciával. Amikor a skót közönség kifütyülte a himnuszunkat, tudni lehetett, milyen légkörben fogunk játszani és a sértegetések a nagy részét a második félidőben én kaptam meg. Ez viszont nem zavar engem különösebben, nagy öröm számomra a címeres mezben játszani” – mondta a BBC-nek Harry Maguire, majd kitért a klubjában betöltött szerepére is, az MU-ban eddig csupán egy mérkőzésen jutott szóhoz a jelenlegi idényben.

„Amikor az évad első négy meccsén nem kerülsz be a kezdőcsapatba, egyből megtalálnak a kritikusok. Természetesen játszani szeretnék. Az első négy hét nehéz volt, mivel heti egy meccset játszottunk és a mester nem engem választott, de nagyon sűrű a programunk, ezért biztos vagyok benne, hogy szóhoz fogok jutni” – fogalmazott a 30 éves labdarúgó.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Skócia–Anglia 1–3 (Maguire 67. – öngól, ill. Foden 32., Bellingham 35., Kane 81.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik