PL: brazil szélsőt igazolt a Chelsea, 95 milliós ajánlat a Napoli sztárjáért

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.07.16. 21:56
null
Angelo Gabriel (balra) csatlakozott a Chelsea-hez, míg Hvicsa Kvaracheliáért harcba szállt a Newcastle United (Fotók: ATP, Getty Images)
Hivatalos oldalán jelentette be az angol Premier League-ben szereplő Chelsea, hogy szerződtette a Santos 18 éves tehetségét, Angelo Gabrielt. Emellett Olaszországban arról írnak, hogy a Newcastle United 95 millió eurós ajánlatot tett a Napolinak Hvicsa Kvarachelia játékjogáért.

 

Fiatal szélsővel erősített a Premier League-ben szereplő Chelsea. A londoniak 15 millió euróért vásárolták meg a Santos brazil tehetségét, Angelo Gabrielt. A 18 éves játékos fiatal kora ellenére már 129 mérkőzésen húzta magára a barzil klub mezét és 2021 áprilisában a legfiatalabb gólszerzővé vált a Libertadores-kupa történelmében.

Sandro Tonali megszerzése után ismét a Serie A-ból igazolna a Newcastle United. A Sky Sports a Corriere dello Sport cikke alapján azt írja, hogy a „szarkák” 95 millió eurót ajánlottak a Napolinak Hvicsa Kvaracheliáért. A grúz válogatott szélső oroszlánrészt vállalt a nápolyiak bajnoki címének megszerzésében, emellett az olasz liga legjobbjának választották a 2022–2023-as idényben. Az olasz portál úgy tudja, hogy a Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis még nem reagált az ajánlatra, ugyanakkor korábban világosan kifejezte a véleményét, hangsúlyozva, hogy Kvarachelia öt évre aláírt 2022 nyarán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik