PL: PSG-sztárt igazolna a Manchester City, Walker a Bayernbe távozhat – sajtóhírek

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.06.24. 18:52
null
Asraf Hakimi pótolná Kyle Walkert az angol bajnoknál (Fotók: Getty Images)
A Marca arról ír, hogy az angol Premier League bajnoka és a Bajnokok Ligája legutóbbi győztese, a Manchester City a Paris Saint-Germain marokkói hátvédjével, Asraf Hakimivel erősítene, mivel az angol klub védője, Kyle Walker a Bayern Münchenbe tart.

 

Akár komolyabban is átalakulhat a friss BL-győztes Manchester City kerete. Az angol bajnoktól már szinte biztosan távozik az FC Barcelonához szerződő Ilkay Gündogan, ezen kívül – a Sky Sports szerintKyle Walker a Bayern Münchenben, Bernardo Silva Párizs mellett akár Szaúd-Arábiában is kiköthet.

Walker távozásával gyakorlatilag egy jobbhátvéddel, Rico Lewisszal vágna neki a következő idénynek a PL bajnoka, mivel a tavaszi szezont Münchenben töltő Joao Cancelo szolgálataira nem számít Pep Guardiola.

A Marca most arról számolt be, hogy a spanyol menedzser szívesen látná Manchesterben a PSG védőjét, Asraf Hakimit, így az angol klub a marokkói 2026-ig szóló szerződése ellenére megpróbálkozhat a leigazolásával. A City korábban már kísérletet tett Hakimi szerződtetésére, amikor a szélső védő még a Borussia Dortmundban játszott kölcsönben.

Hakimi mellett az angol klub két középpályás átigazolásán dolgozik – Mateo Kovacicén és Declan Rice-én. A horváttal már mindenben megegyeztek a világoskékek, az angol esete bonyolultabb, mivel az Arsenal is versenyben van érte. Amennyiben mind a három igazolás megvalósul még a jelenleginél is erősebb keretet tudhat magáénak a City, ugyanakkor Guardiola törheti a fejét a jelenlegi játékrendszere megváltoztatásán, mivel Rice és Hakimi sem az a futballista, aki ebbe könnyen beleilleszthető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik