MU: Mourinho így bírná maradásra Ibrahimovicot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.27. 16:16
null
Bár könyörögni nem fog, Mourinho azért szeretné, hogy maradjon a svéd gólvágó (Sky Sports)
A friss angol Ligakupa-győztes Manchester United menedzsere, José Mourinho nagyon bízik benne, hogy a mérkőzést eldöntő Zlatan Ibrahimovic még egy évre marad, ám könyörögni nem fog neki, az a szurkolók „feladata”.

A 2016 nyarán a Uniteddel egyéves szerződést aláíró Ibrahimovic vasárnap este 2–2-es állásnál a 87. percben szerzett gólt a Southampton elleni Ligakupa-döntőben, ezzel eldöntötte a trófea sorsát. Az MU menedzsere a mérkőzés után sajátos stílusban fejezte ki reményét a svéd klasszis szerződéshosszabbítását illetően.

„Soha nem könyörögtem egyetlen játékosnak sem, hogy szerződjön a csapatomhoz, sosem könyörögtem senkinek, hogy nálam játsszon – mondta a portugál menedzser. – Zlatan egyszer már elhagyott a Barcelona kedvéért (Ibrahimovic 2009-ben a Mourinho által irányított Intertől szerződött a katalánokhoz – a szerző). Szomorú voltam, de nem tettem érte semmit, hogy maradjon, nem könyörögtem neki."

Az MU trénere ezután kissé lazábbra vette a figurát.

„Ha szükséges, talán a szurkolóknak kell elmenniük a háza elé, és éjszakákat ott töltve meggyőzni a maradásról – lelkesítette Mourinho a United drukkereit. – Mindannyian szeretnénk, és hiszünk benne, hogy marad egy újabb évre.”

A 35 éves játékos minden sorozatot figyelembe véve 38 mérkőzésen 26 gólt szerzett a Manchester Unitedben – 15 találattal ötödik a Premier League góllövőlistáján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik