PL: Agüerót eltiltották, fontos meccset kell kihagynia

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.02. 19:48
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) döntést hozott Sergio Agüero könyöklésével kapcsolatban, és három meccsre eltiltotta az argentint, aki így kénytelen kihagyni a Manchester United elleni városi derbit.

Mint ismert, Agüero a West Ham United ellen 3–1-re megnyert bajnoki mérkőzés 76. percében könyökkel eltalálta Winston Reid arcát. Bár a találkozó játékvezetői stábja nem vette észre az esetet, a televíziós visszajátszásokon jól látszik, mi történt, ezért az FA eljárást indított, minek eredményeként a szövetség három meccsre elmeszelte a csatárt.

A szezonban eddig négy meccsen hat gólt jegyző argentin klasszis a jövő szombati Manchester United elleni derbit, az AFC Bournemouth elleni bajnokit, valamint a Swansea otthonában esedékes Ligakupa-mérkőzést kénytelen kihagyni.Mint ismert, Agüero a West Ham United ellen 3–1-re megnyert bajnoki mérkőzés 76. percében könyökkel eltalálta Winston Reid arcát. Bár a találkozó játékvezetői stábja nem vette észre az esetet, a televíziós visszajátszásokon jól látszik, mi történt, ezért az FA eljárást indított, minek eredményeként a szövetség három meccsre elmeszelte a csatárt.

A szezonban eddig négy meccsen hat gólt jegyző argentin klasszis a jövő szombati Manchester United elleni derbit, az AFC Bournemouth elleni bajnokit, valamint a Swansea otthonában esedékes Ligakupa-mérkőzést kénytelen kihagyni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik