Kiengesztelte a szurkolókat a legcsinosabb angol futballista

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.10. 16:25
null
Duggan a Manchester City mezével (Fotók: Twitter)
Az angol női labdarúgó-válogatott egyik legcsinosabb játékosa, Toni Duggan vasárnap óriási góllal hívta fel magára a figyelmet a bajnokság 10. fordulójában. A Manchester City huszonnégy éves támadója az Arsenal elleni idegenbeli mérkőzés 68. percében majdnem a tizenhatos sarkáról pókhálózta ki a kapu bal felső sarkát. A találkozó a manchesteri együttes 3–2-es sikerét hozta.

 

AZ ARSENAL ELLENI BOMBAGÓL


 

A kétségkívül szemrevaló Duggannel kapcsolatban érdekesség, hogy 2015 áprilisában gyakorlatilag megutáltatta magát a Manchester City szurkolóival.

A Birmingham City elleni 3–1-es FA-kupa-siker ünneplése közben Louis van Gaallal, a Manchester United menedzserével készített közös fotót. Ez még megbocsátható lenne, ám az időzítés semmiképpen sem volt szerencsés, az MU ugyanis néhány órával korábban 4–2-re megverte városi riválisát a Premier League-ben.

Duggan és Van Gaal egy képen
Duggan és Van Gaal egy képen

 

A drukkerek a történtek után Duggan távozását követelték, aki azonban elnézést kért tettéért, így maradhatott. A fenti megmozdulások láttán talán már a szurkolók sem bánják...

A Manchester City marketingszempontból biztosan jól járt vele
A Manchester City marketingszempontból biztosan jól járt vele
A Manchester City előtt hat évig az Evertonban játszott
A Manchester City előtt hat évig az Evertonban játszott

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik