Videó: megint összeesett a pályán a Swansea játékosa

Vágólapra másolva!
2015.03.04. 22:05
Összeesett a pályán Bafetimbi Gomis a Tottenham–Swansea meccs első félidejében az angol labdarúgó-bajnokságban. A vendégek francia támadója, aki szerencsére hamar magához tért, az első jelentések szerint magánál van.

Gomisszal nem először történik ilyesmi, korábban három alkalommal is elájult a Lyon játékosaként.

A csatár hivatalos Twitter-csatornáján jelezte a mérkőzés után: már jobban érzi magát, az eset ijesztő volt, de nem veszélyes.

„Biztosítani szeretnék mindenkit, aki az egészségi állapotomért aggódik, hogy jól érzem magam. Sajnos nem tudtam segíteni a csapatomat a pályán, de minden rendbe jött. Az elmúlt hetekben édesapám betegsége miatt ingázom Franciaországba, ez fokozott stresszel és megterheléssel jár. Köszönöm mindenkinek a támogatást és a jókívánságokat” – tudatta.

A Swansea menedzsere, Garry Monk elmondta, a csatár vissza akart térni a pályára, de orvosi tanácsra elővigyázatosságból lecserélték.

„Le kellett hívnunk, nem kockáztathattunk, főleg úgy, hogy ismerjük az orvosi előtörténetét. Az ájulásai az alacsony vérnyomásával vannak összefüggésben, együtt kell élnie velük” – mondta sajtótájékoztatóján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik