Arsenal: Nem azért játszom, hogy cáfoljam a kritikákat - Özil

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.22. 17:56
Mesut Özil, az Arsenal középpályása nehezményezi, hogy teljesítményét jóval szigorúbban értékelik, mint a többi labdarúgóét.

A világbajnok német középpályást számos kritika érte a szezon kezdete óta, de a hétvégén, az Aston Villa elleni győztes bajnokin jó játékkal rukkolt elő, gólt szerzett, gólpasszt adott, a mérkőzés legjobbja lett. Az Arsenal rekordigazolása az faz.de-nek adott nyilatkozatában kijelentette, nem a kritikusoknak, hanem az Arsenalért játszik.

„Nem azért játszom, hogy rácáfoljak a károgókra. Az Arsenal győzelméért játszom. Úgy érzem, a teljesítményemet túl sok kritika éri, többsége jogtalanul. De így volt ez a Werder Bremennél és a Real Madridnál is, nem a mostani az első alkalom.”

„Tíz héttel ezelőtt beválogattak a Premier League-szezon álomcsapatába, majd a német válogatottal megnyertük a világbajnokságot, azt pedig a nyári szünet követte. Visszatértem, és máris megkérdőjelezik a helyem. Tudom mire vagyok képes, és meg is fogom mutatni” – tette hozzá Özil, aki szerint a kulcsposztokra érkezett új „ágyúsok” beépítése még zajlik, és a csapatjáték finomra hangolása sem egyik napról a másikra történik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik