Egy Manchester United-szurkoló öngyilkos lett a vereség után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.08. 20:57
null
Az igazi tragédia nem a pályán történt (Fotó: Action Images)
Egy kenyai szurkoló öngyilkos lett, miután kedvenc csapata, a Manchester United szombaton hazai pályán vereséget szenvedett a Newcastle Unitedtől.

Tragikus történet...

A Manchester United nem a legjobban szerepel a szezonban, főleg az utóbbi két évtized után fájdalmas egyeseknek az MU mélyrepülése. Egyvalaki azonban már nem láthatja azt, hogy a csapat kilábal a gödörből. A Newcastle United elleni vereség után ugyanis John Jimmy Macharia úgy döntött, véget vet az életének.

A kenyai férfi mindössze 23 éves volt, ő valóban nem élte még át, vagy inkább nem élte meg korábban, hogy csapata a középmezőnyben sínylődjön. A Newcastle Old Traffordon aratott győzelme után pedig úgy döntött, leugrik a hetedik emeletről. Nem élte túl.

„Mielőtt a halálba ugrott, azt mondta a barátainak, hogy nem bírja nézni, hogy csapata egymás után kétszer kikap" – mondta nairobi megye rendőrfőnöke, Benson Kibue.

„Az összes szemtanú azt állította, hogy azért követett el öngyilkosságot, mert kikapott a csapat. De a nyomozás részeként még mindig folyik a kihallgatása azoknak, akik vele voltak az eset alatt. Ez nem az első eset, hogy egy fiatalt elveszítünk az angol futball miatt, pedig elég távol vagyunk tőle. Meg kellene érteniük, hogy ez csak egy játék."

Bizony! Meg kellene...

HELYSZÍNI TUDÓSÍTÁS

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik