Everton: Moyes segít utóda kiválasztásában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.10. 15:16
David Moyes, az Everton június végével a Manchester Unitedhez szerződő menedzsere pénteki sajtótájékoztatóján elmondta: segíti a liverpooli klubot saját utóda kiválasztásában.

„Nem terveztem, hogy elhagyom a klubot, bár a szerződésem a szezon végéig szólt – ennek ellenére elkezdtük már az előszezon előkészítését. Nem volt könnyű megbeszélésem az elnökünkkel a héten – rendkívül tisztelem, és nagyszerű volt a munkakapcsolatunk. Megkért arra, hogy tegyek javaslatot az utódom személyére, és én mindent megteszek, hogy ebben segítsek neki” – mondta az Everton drukkereinek köszönetet mondó Moyes. Moyes.

A liverpooli csapat közleményben kérte az újságírókat, hogy Moyest ne kérdezzék „átigazolásáról”, foglalkozzanak a hétvégi, West Ham United elleni bajnokival – ennek megfelelően a „Jön a West Ham elleni meccs. David, van valami mondanivalód?” volt az első kérdés, amely nagy derültséget váltott ki.

Az angol sajtóban a Wigant irányító Roberto Martínezt tartják a legesélyesebb jelöltnek az Everton kispadjára. A szintén utódjelöltnek tartott Michael Laudrup (Swansea) ügynöke közölte: a dán szakvezető marad a walesi csapatnál, amelyet Ligakupa-győzelemre vezetett.

AZ NSO AJÁNLJA: Jégszem, vasakarat: bemutatjuk a fergusoni örökbe lépő Moyest

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik