Liverpool: Suárezt nem érdekli, mit gondolnak róla

Vágólapra másolva!
2012.12.23. 22:10
Őszinte, emberi oldalát mutatta meg legutóbbi nyilatkozatában Luis Suárez, az angol Liverpool uruguayi labdarúgója, aki elmondta: nem nagyon érdekli, milyen embernek tartják őt.

"Én minden este mélyen tudok aludni – mondta a 25 éves, személyiségét tekintve igencsak megosztó játékos. – Én nem aggódom amiatt, hogy az emberek mit mondanak rólam. És az sem érdekel, hogy Liverpoolon kívül mit gondolnak rólam."

Suárez visszatérő, kedvenc témája az angol sportsajtónak, és riválisként az ellenfél szurkolótábora is őt szemeli ki magának először. Van miért. Az uruguayi keveredett már balhéba rasszista megnyilvánulása miatt – nyolcmeccses eltiltást kapott érte –, de az ellenfelek gyakran illetik őt színészkedéssel, hogy túl sűrűn és könnyen dobja fel magát a játék hevében, és a játékvezetőkkel való viszonya sem mindig hűvös, diszkrét, korrekt, sportszerű és távolságtartó. Sőt, leginkább nem az.

A támadó elmondta, sokat beszélt erről edzőivel, akik felhívták erre a figyelmet, de amúgy ő is belátja: jóakaróinak igaza van, változnia kellene. Talán akkor lekerülne a céltábláról is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik