Az elnök szerint ha nem jutnak fel, búcsút mondhatnak Gerának

Vágólapra másolva!
2008.02.21. 16:56
Az angol másodosztályban szereplő West Bromwich Albion elnöke, Jeremy Pierce attól tart, hogy Gera Zoltán elhagyja a csapatot a szezon végén, amennyiben a birminghamiek nem jutnak fel az élvonalba. A 28 esztendős középpályás szerződése 2008 nyarán jár le, és a felek még nem írtak alá új kontraktust.
Gera (fekete mezben) nem biztos, hogy jövőre is a WBA-ben játszik
Gera (fekete mezben) nem biztos, hogy jövőre is a WBA-ben játszik
Gera (fekete mezben) nem biztos, hogy jövőre is a WBA-ben játszik
Gera (fekete mezben) nem biztos, hogy jövőre is a WBA-ben játszik

„Sok örömet okozott nekünk Gera, amióta a West Bromban játszik, ám elképzelhető, hogy már nem lesz itt sokáig” – mondta Pierce.

„Ha nem jutunk fel a Premier League-be az idény végén, és maradunk a Championshipben, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy Zoltán továbbra is minket erősítsen.”

A fekete-fehérek jelenleg a negyedik helyen tanyáznak a másodosztályú bajnokságban, ám formájuk hagy némi kívánnivalót maga után az elmúlt fordulókban: az utóbbi öt mérkőzésükből mindössze egyet nyertek meg.

„Amennyiben nem kerülünk fel a legjobbak közé, rendkívül csalódott lennék. Persze azért nem jelentené a világ végét egy esetleges kudarc, de nagyban rontaná az anyagi helyzetünket, ha nem a Premier League-ben játszanánk a következő szezonban” – vélekedett a WBA elnöke a klub hosszú távú kilátásairól.

„A nyáron még túl sokat is költekeztünk, és előbb-utóbb meg kellene térülnie ennek a befektetésnek. Az edzőnek, Tony Mowbraynek tehát minden adott ahhoz, hogy jövő első osztályú együttes szakvezetője lehessen.”

Gera Zoltán már régóta foglalkozik a távozás gondolatával, és már 2008 nyarán is közel volta klubváltáshoz, miután a West Brom alulmaradt a Derbyval szemben az osztályozó mérkőzésen.

Az 51-szeres magyar válogatott karmesterre szemet vetett korábban már a Bolton Wanderers és a Middlesbrough is, és még nem mondtak le arról, hogy Gerával erősítsék meg csapatuk keretét.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik