Didier Drogba továbbra is távozni szeretne a Chelsea-től

Vágólapra másolva!
2008.01.07. 12:51
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premier League) szereplő Chelsea csatára, Didier Drogba ismételten kijelentette: nyáron távozni szeretne jelenlegi kenyéradójától. Az elefántcsontparti játékos többször is elégedetlenkedett, majd José Mourinho távozása után és most is nyilvánosság elé távozási szándékával.
Didier Drogba nyáron távozik
Didier Drogba nyáron távozik
Didier Drogba nyáron távozik
Didier Drogba nyáron távozik

Szavazás

Ki lesz a bajnok 2008-ban a Premier League-ben?

Írja be az itt látható számot!
Didier Drogba hajthatatlan. A kiváló képességű csatár megerősítette: nem gondolta meg magát, s az idény végén mindenképpen távozni szeretne jelenlegi klubjától, az angol Chelsea-től.

Az egykori Marseille-játékos októberben, Mourinho távozása után már kijelentette, hogy szeretne hátat fordítani a londoni klubnak.

"Elmondtam amit gondoltam, miszerint távozni szeretnék" - nyilatkozta Drogba a Eurosportnak.

"Mourinho távozása nem segített. Az ellentét, ami miatt elvágyódom, erősebb mint valaha"

Természetesen a médiában már megszellöztették azt a lehetőséget, miszerint Mourinho és Drogba útjai ismét összefutnak. A találgatások szerint az olasz óriásklubnál, az AC Milannal állhatna újra munkába a portugál edző, ahol szeretné, ha Drogba ismételten a játékosa lenne.

Drogba szeme előtt most azonban csak egyetlen cél lebeg: minél sikeresebb szerepléshez segíteni elefántcsontpartot az Afrika-kupán.

"Nem akarok beszélni a következő klubomról, elsődlegesen most az Afrika-kupára koncentrálok" - zárta mondandóját Drogba.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik