Torres három gólja ellenére is csere lesz a hétvégi bajnokin?

Vágólapra másolva!
2007.09.28. 17:10
Továbbra is ragaszkodik korábbi kijelentéséhez Rafa Bentitez, mégpedig ahhoz, hogy korántsem biztos az, hogy Fernando Torrest a kezdőcsapatba jelöli a vasárnapi Wigan elleni bajnoki mérkőzésen. A Liverpool FC trénere annak ellenére nyilatkozott így, hogy a spanyol támadó a hétközi Ligakupa-mérkőzésen mesterhármast rúgott a Reading ellen.
Ternando Torrest (balra) üdvözli Gerrard és Sissoko
Imago
Ternando Torrest (balra) üdvözli Gerrard és Sissoko
Ternando Torrest (balra) üdvözli Gerrard és Sissoko
Imago
Ternando Torrest (balra) üdvözli Gerrard és Sissoko

A „vörösök” menedzsere elmondta, hogy fontosabb az, hogy pihentesse a kulcsjátékosokat, mint például Torrest, annál, hogy minden meccsen szerepeltesse őket. Pláne az ő helyzetében, hiszen számos variáció közül választhat, hogy kit küldjön a pályára a támadósorban.

„Nem tudom, hogy Torres kezdeni fog-e a Wigan ellen – kezdte a mondandóját Benitez. – Tudom, hogy ez egy jó sztori az újságoknak és a televíziós csatornáknak, de nekem kell döntenem, mert én ismerem a játékosaimat, és én látom őket az edzéseken.”

„Azért igazoltuk Torrest, mert tudjuk, hogy mire képes, de megvettük Kuytot, Voronyint és Crouch-ot is. Most mindenki Torresről beszél, mert három gólt szerzett, azonban menedzserként döntéseket kell hoznia az embernek.”

„Meg kell védeni a kulcsjátékosokat. Ha jobb futballt szereznénk látni a pályán, akkor óvnunk kell őket, és ezért több gólt láthatunk, és talán a szurkolók is boldogabbak lesznek.”

„Szerencsére Torres egy erős srác, és nagyon jól bírja az ütközéseket, de bármikor becsúszhat egy sérülés, ami miatt ki kell hagynia két-három napot. De az is megeshet, hogy két-három hónapra kidől.”

Benitez egyébként a Portsmouth és a Birmingham elleni találkozón is kihagyta a klasszis támadót a csapatból azelőtt, hogy három gólt szerzett a Reading ellen 4-2-re megnyert mérkőzésen.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik