Owen Hargreaves végérvényesen a Manchester United labdarúgója lett

Vágólapra másolva!
2007.07.01. 19:46
Owen Hargreaves hivatalosan is az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Manchester United játékosa lett. A Bayern Münchentől érkező középpályás négy évre kötelezte el magát a Premiership előző szezonjának bajnokához.
Hargreaves (jobbra) a Manchesterben folytatja
Hargreaves (jobbra) a Manchesterben folytatja
Hargreaves (jobbra) a Manchesterben folytatja
Hargreaves (jobbra) a Manchesterben folytatja
Aláírta szerződését a Manchester csapatával az angol válogatott középpályása, Owen Hargreaves, s ezzel pontot tett a hónapokon, sőt éveken át tartó több fordulatot is tartogató átigazolási ügyére.

Hargreaves a 2006-os németországi világbajnokságon mutattott teljesítményével - ahol a legtöbb szakértő szerint csapata legjobbja volt - végleg meggyőzte az angolokat (akik már a torna előtt is megpróbálták leszerződtetni), hogy érdemes minden követ megmozgatni a középpályás megszerzése érdekében.

"Valószínűleg ez volt a futballvilág legrosszabbul titkolt ügye" - nyilatkozta Hargreaves a manchesteri csapat hivatalos honlapjának, a ManUtd.com-nak, utalva arra, hogy már egy hónappal ezelőtt az összes vezető sportportál kész tényként közölte a játékos klubváltását.

"Azt hiszem nagyszerű, hogy pozitív végkifejlete lett a dolgoknak. Különösen azután, hogy annyi időt és energiát fektett bele mindenki, aki részt vett az átigazolásban." - tette hozzá a Calgaryban született futballista.

A huszonhat éves játékos tíz éve került a Bayern Münchenhez, amely csapatban 2000-től 145 mérkőzésen lépett pályára. A középpályás bajorokkal 2001-ben Bajnokok Ligája-győzelmet ünnepelhetett, nem csoda hát, hogy pozitívan élményekkel távozik Németországból.

"Nagyon örülök neki, hogy a Bayern lehetőséget adott nekem. A legjobbakakat kívánom nekik. Az elmúlt tíz év egy állom volt számomra." - vélekedett rendkívül szimpatikusan volt csapatáról Hargreaves.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik