Gyepes Gábor szerződését felbontotta a Wolverhampton Wanderers

Vágólapra másolva!
2007.04.20. 17:50
Gyepes Gábor szerződését pénteken felbontotta az angol második vonalban szereplő Wolverhampton Wanderers labdarúgócsapata. A 25 esztendős játékos több mint egy éve, 2006 márciusában lépett pályára utoljára, ám a Sheffield Wednesday ellen olyan súlyos térdsérülést szenvedett, hogy a visszatérése azóta is várat magára.
Gyepes Gábor elhagyja Angliát
Czerkl Gábor
Gyepes Gábor elhagyja Angliát
Gyepes Gábor elhagyja Angliát
Czerkl Gábor
Gyepes Gábor elhagyja Angliát
Az ominózus eset óta Gyepes az erőnléti edzésekre helyezte a hangsúlyt, többször is úgy tűnt, hogy már semmi sem állhat a visszatérése útjába, azonban a kiújuló sérülés miatt nem léphetett pályára.

A magyar válogatott futballista megállapodása ugyan további egy évre szól, ám a klub véget vetetett a kontraktusnak, Mick McCarthy vezetőedző pedig azt tanácsolta Gyepesnek, hogy Magyarországra visszatérve folytassa a felkészülést.

”Gábor hazatér és ott folytatja a rehabilitációt. Már nagyon régóta harcképtelen, amikor úgy tűnt, hogy végre újra bevethető lesz, mindig meghiúsult a visszatérés. Arról szó sincs, hogy a a súlyos sérülés miatt be kellene fejeznie, bízom benne, hogy rövidesen visszatér, és sikeres lesz” – olvasható a szakember nyilatkozata a klub hivatalos internetes oldalán.

Gyepest 2005 júniusában a Ferencvárostól szerződtette a Wolverhampton Wanderers, a klub színeiben 24 mérkőzésen lépett pályára.

Rósa Dénest a klub néhány hete kölcsönadta a Cheltenham Townnak a harmadik ligába, ám ott nem tartottak igényt tovább a játékára, mivel a menedzser John Ward nem tudta garantálni neki a rendszeres játéklehetőséget.

Rósa mindössze három mérkőzésen volt kezdő a Cheltenhamnél, majd visszatért a Wolves keretéhez.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik