Jose Mourinho nem érti a hirtelen "pénzhiányt"

Vágólapra másolva!
2007.01.11. 10:14
Jose Mourinho ismét váratlannak tűnő nyilatkozatot tett, ugyanis elégedett a negyedosztályú Wycombe Wanderers otthonában elért 1-1-es eredménnyel, mert így a Chelsea kedvező helyzetből várhatja a visszavágót a Ligakupa elődöntőjében. A portugál tréner azonban egy másik esetben azért kifakadt, erősen sérelmezi, hogy Roman Abramovics tulajdonos és az elnökség nem fogadta el átigazolási terveit, nem biztosít pénzt a keret átalakítására.
Jose Mourinho - Nem támogatják átigazolási terveimet...
Reuters
Jose Mourinho - Nem támogatják átigazolási terveimet...
Jose Mourinho - Nem támogatják átigazolási terveimet...
Reuters
Jose Mourinho - Nem támogatják átigazolási terveimet...

„Boldoggá tett az eredmény és a játékosoktól látott erőfeszítés, a teljesítmény azonban már kevésbé – jelentette ki Mourinho, majd hozzátette: - A bekapott gólért nem hibáztatom Michael Essient és Paulo Ferreirát, hiszen nagyon jól futballoztak, ahhoz képest, hogy sohasem szerepeltek eddig középső védőként. Most erre volt szüksége a csapatnak. S, ne feledjük, még a Stamford Bridge-en is lesz egy mérkőzés, amelyre jó helyzetből készülhetünk”.

A portugál tréner kollégája, a Wycombe Wandererst irányító Paul Lambert is örült a döntetlennek, felsőfokon dicsérte együttesét:
„Briliáns módon kapaszkodtunk vissza a világklasszis ellenfél ellen. Góljuk kissé megviselte a csapatomat, de a második félidőben már kitűnően futballoztunk. Persze a visszavágó tízszer nehezebb lesz, de életben tartottuk a párharcot, s most már bármi előfordulhat”.

A Ligakupa-elődöntő mellett természetesen a januári átigazolási időszak is fontos „eseményt” jelent Jose Mourinho életében, s londoni munkássága idején most kell talán először szembesülnie azzal, hogy még az ő kívánságait sem teljesíti mindig a dúsgazdag tulajdonos, a multimilliárdos Roman Abramovics, s közvetve az elnökség. Legalábbis az egyik angol napilap erre utaló edzői nyilatkozatot közölt.

„Megneveztem a kiszemelt játékosokat, de tervem nem valósul meg. Ez a klubra tartozik, így én sem mondom el az indokokat. Kértem néhány játékost, s nem én döntöttem úgy, hogy nem jöhetnek a csapathoz. Ez nem az én klubom, én csak vezetőedző vagyok itt. Szerintem változatlan marad a mostani keret: senki sem jön, senki sem távozik. Jelenleg ez a helyzet. Nem engedek el senkit, még azok sem távozhatnak, akik menni akarnak. Nagyon szűk a keretünk ” – mondta Jose Mourinho.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik