Super Bowl: Még nem vagyunk dinasztia, de nem állunk meg – Mahomes

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.02.13. 05:36
null
Patrick Mahomes másodszor vezette bajnoki címre a Kansas Cityt (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 2022–2023-as döntőjében, az 57. Super Bowlon a Kansas City Chiefs 38–35-re legyőzte a Philadelphia Eaglest. A siker után Patrick Mahomes a Vince Lombardi-trófeával a kezében nyilatkozott Terry Bradshaw-nak.


Az 57. Super Bowl MVP-je először arról beszélt a Pittsburgh Steelers egykori legendás QB-jának, hogy a bokasérülése ellenére egy pillanatig sem volt kérdéses a játéka. Mahomes a Jacksonville Jaguars elleni wild card-körben sérült meg. Bár volt ideje gyógyulni, a döntőben is látható volt, hogy nem százszázalékos az a boka.

„Megmondtam, hogy semmi sem tarthat messze a pályától. Szeretném megköszönni a győzelmet a csapattársaimnak, mindenkire szükség volt ma” – mondta Patrick Mahomes.

A Chiefs négy éven belül a harmadik döntőjét játszotta, kettőt meg is nyert. A sikerek ellenére a liga legértékesebb játékosa még nem szeretné dinasztiának nevezni a csapatát.

„Még nem vagyunk dinasztia, de nem állunk meg. Az viszont tetszik, hogy ön ezt mondja…” – nyilatkozta a Kansas City irányítója.


AMERIKAI FUTBALL
NFL, RÁJÁTSZÁS
SUPER BOWL
Philadelphia Eagles–Kansas City Chiefs 35–38 (7–7, 17–7, 3–7, 8–17)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik