NHL: a ligaelső Florida és a címvédő Tampa Bay is győzött

Vágólapra másolva!
2022.01.28. 10:26
null
A Florida 4–1-re nyert (Fotó: Getty Images)
A ligaelső Florida Panthers és a címvédő Tampa Bay Lightning is győzött az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) csütörtöki játéknapján.

 

A Panthers a nyolcadik percben hátrányba került, de a folytatásban nem adott esélyt a Vegas Golden Knightsnak, és 4–1-re nyert. A meccs legjobbja Sam Bennett volt, aki két góllal vette ki a részét a sikerből.

A Lightning a másik floridai együtteshez hasonlóan hazai pályán győzött, ugyanakkor lényegesen jobban megszenvedett ezért. A Keleti főcsoportban a Panthers mögött második tampaiak a 12. New Jersey Devils ellen nyolc perccel a vége előtt Anthony Cirelli révén szerezték meg a 3–2-es sikert érő góljukat.

Az újonc Seattle Kraken története első hosszabbításos sikerét aratta, amikor a Pittsburgh Penguins vendégeként nyert, Adam Larssonnak a ráadás második percében ütött találatával.

A Vancouver Canucks a Winnipeg Jets vendégeként aratott fölényes, 5–1-es sikerrel lezárta a hárommeccses nyeretlenségi sorozatát. A győzelemből J.T. Miller karrierje második mesterhármasával vette ki a részét.

NHL, ALAPSZAKASZ
Florida Panthers–Vegas Golden Knights 4–1
Tampa Bay Lightning–New Jersey Devils 3–2
Pittsburgh Penguins–Seattle Kraken 1–2, hosszabbítás után
Winnipeg Jets–Vancouver Canucks 1–5
Edmonton Oilers–Nashville Predator 3–2, szétlövéssel
St. Louis Blues–Calgary Flames 5–1
Montreal Canadiens–Anaheim Ducks 4–5
Ottawa Senators–Carolina Hurricanes 2–3, szétlövéssel
New York Islanders–Los Angeles Kings 2–3
Columbus Blue Jackets–New York Rangers 5–3

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik