NFL: a visszavonulására utalt Rodgers a Lions elleni vereség után

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.09. 18:17
null
Rodgers lehet szögreakasztja a sisakját(Fotó: WFRV)
A tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) alapszakaszának utolsó mérkőzésén a Green Bay Packers 20–16-os vereséget szenvedett, így pont lecsúsztak az idei rájátszásról. A meccs után Aaron Rodgers visszautasította a Lions elkapójának mezcsere ajánlatát, így a visszavonulásával kapcsolatos pletykák még inkább szárnyra kaptak.

A Packers fájdalmas veresége után a játékosok szokásosan körbejártak és gratuláltak egymásnak, de ezúttal a szemfüles nézők kiszúrhattak egy érdekes beszélgetést a Green Bay irányítója, Aaron Rodgers és a Detroit elkapója, Jameson Williams között. A Lions játékos elkérte Rodgers mezét, ő viszont erre csak annyit válaszolt: „Ezt most meg kell tartanom.”

Természetesen a csapat szurkolóinak több sem kellett, hogy arra következtessenek, ez csak a visszavonulásának jele lehet. Sokak szerint az idényben nyújtott teljesítménye és a 8–9-es végső mérleg elég lesz ahhoz, hogy a Packers-legenda szögre akassza a sisakját.


A 39 esztendős irányító a találkozót követő sajtótájékoztatón nem támasztotta alá, de nem is cáfolta a pletykákat.

„Semmilyen szinten sem Jameson ellen irányult a megjegyzésem. Van pár mezem, amely fontos számomra, azokat meg szeretném tartani, ez is azok közé tartozik.”

Mikor az újságírók megkérdezték a Super Bowl-győztest, ez lehet-e az utolsó meccse így felelt:

„Még nagyon friss az egész. Szeretnék egyet visszalépni és kizárni az érzelmeimet ebből a döntésből. Természetesen még a csapattal is le kell ülnöm átbeszélni az ő látáspontjukat. Bárhogy is lesz, közös döntésnek kell lennie.”

A Packers és Rodgers kapcsolata az utóbbi években igen hullámzó volt. Többször is felvetődött, hogy külön utakon folytatják, esetleg az irányító visszavonul. Mindezek ellenére tavaly márciusban a felek megegyeztek egy hároméves szerződéshosszabbításról, amely egészen 2026-ig is eltarthat, ha Rodgers továbbra is folytatni kívánja pályafutását.

Randall Cobb kíséretében hagyta el a pályát Rodgers (Fotó: Chicago Sun-Times)
Randall Cobb kíséretében hagyta el a pályát Rodgers (Fotó: Chicago Sun-Times)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik