Itt van Amerika
Cs. M. 2021.06.18 22:03 Frissítve: 2021.06.18 22:26

NFL: Brady és Mahomes van a játék borítóján, de a pályán jobban megy nekik

Az NFL-ben szereplő Tampa Bay Buccaneers hétszeres Super Bowl-győztes irányítója, Tom Brady és a Kansas City Chiefs egyszeres bajnok karmestere, Patrick Mahomes lesz a tengerentúli profi amerikaifutball-liga hivatalos videojátékának (Madden 22) 2021-es borítóján. Mindkét játékos elárulta az ESPN-nek, hogy kedvelik a játékot, de a pályán azért jobban megy nekik a futball.

Tom Brady és Patrik Mahomes a Madden 22 borítóján (Fotó: Twitter, Patrik Mahomes)

A Madden sorozatot forgalmazó EA Sports csütörtökön jelentette be, hogy a 2021-es Super Bowlban nemrég egymás ellen pályára lépő két klasszis irányító, Tom Brady és Patrick Mahomes lesz a Madden 22 arca – ők lesznek a borítón az „MVP kiadásban”.

A Madden sorozat úgy vezette fel a borítót, mint minden idők legjobbja, ami a két játékosra utal. A 43 éves Tom Brady ugyanis – hét Super Bowl-sikerrel és három alapszakasz-MVP-címmel – a valaha volt legjobb NFL-irányító a közvélemény szerint, míg Patrick Mahomest – aki rövid karrierje során már volt a liga legértékesebb játékosa, s bajnoki címe is van – az új generáció legjobbjának tartják, aki üldözheti Brady rekordjait. 

A két játékos az ESPN-nek adott interjújában elmondta, hogy bár megtisztelő rajta lenni a borítón, s szeretik is a játékot, a pályán azért jobban megy nekik az amerikai futball.

Mahomes arról mesélt, hogy az édesapjával régen sokat játszott a játékkal, s manapság is szokott, de nincs benne sok köszönet.

„Ha édesapámmal játszom, nincs esélyem. Úgy dobja a hosszú passzokat, ahogy én szoktam a pályán. Én ilyenkor pont olyan vagyok, mint régen, amikor egy vereség után sírtam a játékteremben. A Maddennel a mai napig játszom és kifejezetten élvezem, ám profiként nem térek át az e-sportra, maradok az NFL-nél” – mondta Mahomes.

„Régen sokat játszottam a Maddennel, nem is voltam rossz, manapság azonban.... A gyerekeimmel szoktam játszani, de a közelükben sem járok. Sőt, már nem is akarnak velem játszani, inkább a barátaikkal, mert akkor nem nyernek olyan könnyedén” – mesélte Brady.

 

 

 

 

2021.12.07 09:55:41

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS, AGÁRDI LÁSZLÓ (KEZDO5.HU)

Curry nagyon közel van ahhoz, hogy megdöntse Ray Allen NBA-rekordját.

2021.12.06 09:55:24

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

A texasiak jelen pillanatban a liga leghosszabb győzelmi szériáját birtokolják.

2021.12.05 08:33:39

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

Jannisz nélkül is nyert a Bucks – a tavalyi döntő MVP-je ezt a meccset is kihagyta a sérülés miatt.

NBA
2021.12.04 09:17:41

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

A Lakers nem bírta, a Clippersé a Los Angeles-i rangadó.

2021.12.02 09:54:43

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

Padlón a Miami és a Clippers is, remekel a Cavs, Indianában nyert a Hawks.