Itt van Amerika
Cs. M. 2021.06.18 22:03 Frissítve: 2021.06.18 22:26

NFL: Brady és Mahomes van a játék borítóján, de a pályán jobban megy nekik

Az NFL-ben szereplő Tampa Bay Buccaneers hétszeres Super Bowl-győztes irányítója, Tom Brady és a Kansas City Chiefs egyszeres bajnok karmestere, Patrick Mahomes lesz a tengerentúli profi amerikaifutball-liga hivatalos videojátékának (Madden 22) 2021-es borítóján. Mindkét játékos elárulta az ESPN-nek, hogy kedvelik a játékot, de a pályán azért jobban megy nekik a futball.

Tom Brady és Patrik Mahomes a Madden 22 borítóján (Fotó: Twitter, Patrik Mahomes)

A Madden sorozatot forgalmazó EA Sports csütörtökön jelentette be, hogy a 2021-es Super Bowlban nemrég egymás ellen pályára lépő két klasszis irányító, Tom Brady és Patrick Mahomes lesz a Madden 22 arca – ők lesznek a borítón az „MVP kiadásban”.

A Madden sorozat úgy vezette fel a borítót, mint minden idők legjobbja, ami a két játékosra utal. A 43 éves Tom Brady ugyanis – hét Super Bowl-sikerrel és három alapszakasz-MVP-címmel – a valaha volt legjobb NFL-irányító a közvélemény szerint, míg Patrick Mahomest – aki rövid karrierje során már volt a liga legértékesebb játékosa, s bajnoki címe is van – az új generáció legjobbjának tartják, aki üldözheti Brady rekordjait. 

A két játékos az ESPN-nek adott interjújában elmondta, hogy bár megtisztelő rajta lenni a borítón, s szeretik is a játékot, a pályán azért jobban megy nekik az amerikai futball.

Mahomes arról mesélt, hogy az édesapjával régen sokat játszott a játékkal, s manapság is szokott, de nincs benne sok köszönet.

„Ha édesapámmal játszom, nincs esélyem. Úgy dobja a hosszú passzokat, ahogy én szoktam a pályán. Én ilyenkor pont olyan vagyok, mint régen, amikor egy vereség után sírtam a játékteremben. A Maddennel a mai napig játszom és kifejezetten élvezem, ám profiként nem térek át az e-sportra, maradok az NFL-nél” – mondta Mahomes.

„Régen sokat játszottam a Maddennel, nem is voltam rossz, manapság azonban.... A gyerekeimmel szoktam játszani, de a közelükben sem járok. Sőt, már nem is akarnak velem játszani, inkább a barátaikkal, mert akkor nem nyernek olyan könnyedén” – mesélte Brady.

 

 

 

 

2022.08.16 22:49:07

Amerikai sportok MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. A zene segít a sportolóknak csökkenteni a fáradtságérzetet, növeli a fájdalomtűrő képességüket, valamint javítja a hangulatukat és a motivációjukat. Ezenkívül a megfelelő zenét hallgató sportolók könnyebben ki tudják zárni a pánik és az aggodalom érzését.

2022.08.03 23:20:00

Amerikai sportok MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. »A legsikeresebb sportmenedzserek keményen dolgoznak azon, hogy elsajátítsák ezt az alapvető sportvezetői készséget. Legalább azt tudniuk kell, mikor fogják be a szájukat.«

2022.07.02 23:25:44

Amerikai sportok BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Paolo Maldini vagy Joe Sakic diadala persze nem csupán Milan- vagy Colorado-szurkolóként örömteli hír, azt bizonyítja, hogy sokkal édesebb a siker íze, ha egy klubikon, a teljes pályafutását ott töltő sportoló támaszt fel egy csapatot, amiben bizonyosan óriási szerepe van az érzelmi kapocsnak, az elkötelezettségnek is.

2022.06.19 21:14:51

Amerikai sportok S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. Egy olyan (sport)vállalkozásban, ahol a személyi döntésekben az ötvenszázalékos sikerarány előtt már kalapot emelnek, ez különösen figyelemre méltó válogatás volt.

2022.06.17 07:19:23

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

A Celtics csak kapaszkodni tudott a nagydöntő hatodik meccsén • Stephen Curry lett az MVP.