NBA: Jordan alaposan megölelgette Luka Doncicot az All Star-gálán

Vágólapra másolva!
2022.02.21. 19:12
null
Jordan (balra) és Doncic (Fotó: Getty Images)
Amint arról beszámoltunk, magyar idő szerint vasárnap éjszaka rendezték meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság All Star-gáláját, amelyet a LeBron James vezette Team LeBron nyert meg 163–160-ra a Kevin Durant nevével fémjelzett Team Durant ellen, ám Michael Jordan a szünetben magához ragadta a show-t – egy rövid ideig.

 

A meccs nagyszünetében a korábbi 6-szoros bajnok, 14-szeres All Star-gála-résztvevő Michael Jordan már azzal is meglepetést okozott, hogy váratlanul feltűnt a parketten, aztán pedig valósággal lerohanta Luka Doncicot, és hatalmas öleléssel üdvözölte a Dallas Mavericks kiváló formában teljesítő szlovén bedobóját.

Ez persze érthető, ha Doncic elmúlt meccseit nézzük: a 22 éves szlovén az All Star-hétvége előtti februári nyolc meccsén hatszor 30, négyszer 40 pont fölé jutott, miközben 51 ponttal karriercsúcsot ért el a Clippers ellen. Az egész idényét elnézve közel áll a tripla duplához: 27.6 pont mellett 9.2 lepattanó és 9 assziszt az átlaga, ami miatt talán nem olyan meglepő, hogy Jordan az alább látható módon üdvözölte.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik