NHL: a Lightning a Starst, a Coyotes a Capitalst nullázta le

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.12.05. 06:47
null
A Tampa Bay visszavágott a Dallasnak a néhány nappal ezelőtti 8–1-es vereségért (Fotó: Getty Images)
A Tampa Bay Lightning a Dallas Stars ellen, az Arizona Coyotes pedig a Washington Capitals ellen nyert könnyedén az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) magyar idő szerinti keddi játéknapján.

Volt miért visszavágnia a legutóbbi négy meccsét elvesztő Tampa Baynek, ugyanis szombaton nagy, 8–1-es csapást mért a Dallas Stars a Lightningra, de most a floridaiak nyertek könnyedén 4–0-ra hazai jégen.

Ennél is simább volt a Washington Capitals arizonai vendégjátéka, a házigazda Coyotes ugyanis úgy nyert 6–0-ra, hogy az első harmadban bő tíz perc alatt lőtt ötöt. Az Arizonában Clayton Keller és Alexander Kerfoot is három gólpasszal zárt, a csapatnak pedig ez volt zsinórban az ötödik győzelme, melyeket egyébként a legutóbbi öt bajnok ellen ért el.

A Pittsburgh Penguinsnél hiába szerzett vezetést Sidney Crosby az első harmad végén, a házigazda Philadelphia Flyers a második harmadban egyenlített, majd a hosszabbítás negyedik percében a mérkőzést is megnyerte.

A PHILADELPHIA GYŐZTES GÓLJA


Botlott a Nyugati főcsoportot vezető, de rossz formában lévő, legutóbbi kilenc meccséből hatot elveszítő Vegas Golden Knights is, amely hazai jégen, hosszabbítás után maradt alul a St. Louis Bluesszal szemben.

A ST. LOUIS GYŐZTES GÓLJA


NHL
ALAPSZAKASZ

Philadelphia Flyers–Pittsburgh Penguins 2–1 – hosszabbítás után
Tampa Bay Lightning–Dallas Stars 4–0
Montreal Canadiens–Seattle Kraken 4–2
Winnipeg Jets–Carolina Hurricanes 2–1
Arizona Coyotes–Washington Capitals 6–0
Vegas Golden Knights–St. Louis Blues 1–2 – hosszabbítás után

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik