NFL: egymás után kétszer is – kirúgták a Panthers vezetőedzőjét

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.11.27. 18:31
null
11 meccs után rúgták ki Frank Reichot (Fotó: Getty Images)
Hétfőn elbocsátották a tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Carolina Panthers vezetőedzőjét, Frank Reichot.

A Carolina már az előző idényét sem bírta végig egy vezetőedzővel, hisz 2022 októberébenszabadult megMatt Rhule-tól a csúfos kezdést követően. A magas elvárások ellenére ez 2023-ban sem alakult másképp. Hiába szerezték meg a játékosbörze első választásaként a hihetetlen nagy tehetségnek ígérkező Bryce Youngot, a karolinai csapat így is mindössze egy győzelmet tudott összekaparni az első 11 meccsén.

A borzalmas helyzetre tekintettel nem meglepő módon a vezetőségnek lépéseket kellett tennie a javulás érdekében, így a vasárnapi,Tennessee Titans elleni vereségetkövetően kevesebb mint 24 órával már menesztették is Frank Reichot.

Reichot egyébként tavaly az Indianapolis Coltstól is mindössze öt hét után rúgták ki, így a szakember bekerült az NFL történetének negatív rekordkönyvébe, ő lett ugyanis az első vezetőedző, akitől két egymást követő idényben két csapat is megszabadult.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik