Videó: „Ha hívnak, készen állok!” – Bolt erre igent mondana

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.10.30. 17:42
null
Usain Bolt az NFL-ben is kipróbálná magát (Fotó: AFP)
Újabb sportágban próbálná ki magát Usain Bolt. Az atlétikától való 2017-es visszavonulása után a jamaicai sztár sokáig a labdarúgással kísérletezett, ám most újabb kalandot nézett ki magának – persze csak bizonyos feltételek teljesülése esetén.


Az Európában népszerű labdarúgásra irányuló sikertelen törekvései után Bolt már korábban is beszélt arról, hogy a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szívesen beöltözne egy-két mérkőzésre, most a TMZ riporterének azt is elárulta, kinek a kedvéért próbálná ki magát.

„Ha a New England Patriots vagy Aaron Rodgers hív, készen állok!”

Bolt nagy Packers-szurkoló hírében áll, ám elmondása szerint a Patriotsszal is bízna a bajnoki gyűrű megszerzésében. Arra viszont, hogy a Green Bayt irányító Rodgers vagy a New England vezére, Tom Brady a jobb, csak annyit mondott: „Szoros…”

Bolt sebességéről beszélni sem kell (nem is olyan régen NFL-rekordot állított be), a maga 195 centiméteres magasságával atletikus képességei mindenképpen megvannak a sporthoz. Már csak az a kérdés, hogyan viszonyul a tojáslabdához és a kőkemény ütközésekhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik