NHL: Ovecskin győztes gólja a ráadásban, Quick sérülése

Vágólapra másolva!
2013.11.13. 07:18
null
Ovecskin a ráadásban szerezte a győztes gólt (Fotó: Action Images)
Alekszandr Ovecskin hosszabbításban szerzett góljával 4–3-ra nyert a Washington Capitals a Columbus Blue Jackets ellen az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) alapszakaszában. A Los Angeles Kings szétlövésben maradt alul a Buffalo Sabres otthonában, ráadásul kapusának, Jonathan Quicknek sérülés miatt le kellett jönnie a ráadásban. Megszakadt a Florida rossz sorozata, a hetes nem hozott szerencsét a Coloradónak.

A Florida Panthers 3–2-re legyőzte a listavezető Anaheim Ducksot, és ezzel megszakadt a kilenc vereségből álló sorozata. A kaliforniai alakulat öt diadal után először kapott ki.

A Buffalo Sabres az első kilenc hazai fellépésén nyeretlen volt, most a 2012-es Stanley Kupa-győztes Los Angeles Kings elleni sikerrel megtört az átok. Ha most is vereséget szenvedett volna a gárda, akkor beállította volna a Pittsburgh Penguins 1983-as negatív NHL-csúcsát. A vendégeknél ráadásul Jonathan Quicknek sérülés miatt le kellett jönnie a ráadásban.

A Colorado Avalanche mostanáig százszázalékos volt idegenben, a hetedik vendégszereplés azonban nem hozott sikert: nyert a Carolina Hurricanes. A San Jose Sharks öt, a New York Islanders pedig négy vereség után győzött újra. Alekszandr Ovecskin hosszabbításban szerzett góljával 4–3-ra nyert a Washington Capitals a Columbus Blue Jackets ellen.

NHL, ALAPSZAKASZ
Buffalo Sabres–Los Angeles Kings 3–2 – szétlövéssel
Washington Capitals–Columbus Blue Jackets 4–3 – hosszabbítás után
Carolina Hurricanes–Colorado Avalanche 2–1
New York Rangers–New Jersey Devils 2–3
New York Islanders–Nashville Predators 3–1
Detroit Red Wings–Winnipeg Jets 2–3 – szétlövéssel
Florida Panthers–Anaheim Ducks 3–2
Ottawa Senators–Philadelphia Flyers 0–5
Montreal Canadiens–Tampa Bay Lightning 1–2 – szétlövéssel
St. Louis Blues–Phoenix Coyotes 2–3 – hosszabbítás után
Calgary Flames–San José Sharks 2–3 – hosszabbítás után

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik