Terell Owens a 2011-es szezon végéig a Cowboys játékosa marad

Vágólapra másolva!
2008.06.04. 18:31
Az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Dallas Cowboys játékosa, Terell Owens meghosszabbította szerződését a texasi klubnál. Az egykoron a Philadelphia Eagles csapatát erősítő wide receiver 2011-ig írt alá a Cowboyshoz.
Terell Owens
Terell Owens
Terell Owens
Terell Owens

Terell Owens megtalálta helyét a Dallasban. A szinte kezelhetetlennek tartott, öntörvényű szélső elkapó, a Philadelphia Eaglesben mindent és mindenkit (de leginkább Donovan McNabbet) kritizáló játékos a Cowboysnál új életet kezdett.

Úgy tűnik, hogy a klub is elégedett Owens teljesítményével, és egy zsíros szerződéssel jutalmazta az elkapót.

Owens kontraktuse a következő szezon végén járt volna le, ezt azonban nem hagyta a Dallas. A 2011-es idény végéig meghosszabbította sztárjátékosának szerződését.

T.O. csak a mostani aláírásáért 12,9 millió dollárt kap. Emellett az elkövetkező két évben 19,5 millió, a következő három évben 27 millió, a következő négy évben pedig 34 millió üti a markát.

A Dallas tehát továbbra is szeretne élcsapat maradni a ligában. A támadóalakzat három leglátványosabban játszó eleme már hosszú távra elkötelezte magát. Marion Barber running back hétéves, míg az irányító Tony Romo (igaz ő egy évvel korábban) hat éves hűségnyilatkozatot adott a klubnak.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik