Férfi vízi ob I: a Vasas kiütéses győzelmet aratott Szolnokon

Vágólapra másolva!
2022.05.07. 19:48
null
Támadásban a Vasas a szolnoki bronzmeccsen (Fotó: Új Néplap/ Mészáros János)
A Vasas nagy meglepetésre fölényesen, 15–6-ra nyert a tavalyi bajnok Szolnok vendégeként a férfi vízilabda ob I bronzcsatájának szombaton megrendezett első felvonásán – írja a Magyar Távirati Iroda.

 

A fővárosi csapatban hárman is – Bátori Bence, Szatmári Kristóf József és Vadovics Viktor – három gólt szereztek.

A párharc – amelynek győztese indulhat a Bajnokok Ligája a következő idényében – az egyik csapat második győzelméig tart, a következő találkozót jövő szombaton rendezik.

FÉRFI VÍZILABDA OB I
A 3. HELYÉRT, 1. MÉRKŐZÉS
SZOLNOKI DÓZSA–A-HÍD VASASPLAKET 6–15 (1–2, 1–6, 2–5, 2–2)
Szolnok, 250
néző. V: Petik A., Rubos
SZOLNOK: Bányai – Konarik 2, Angyal, Kovács Gergő, Gbadamassi, Jansik D., Zovic 1. Csere: Gárdonyi (kapus), Teleki 1, Nagy Ádám, Szeghalmi 2, Schmölcz, Milakovic, Pető A. Edző: Zsivko Gocics
VASAS: B. MITROVICS – BÁTORI 3, Erdélyi 1, Zerinváry, Bedő, Sedlmayer 2, DRASKO BRGULJAN 2. Csere: VADOVICS V. 3, SZATMÁRI 3, Randjelovics 1, Mezei, Sipos Balázs. Edző: Szlobodan Nikics
Gól – emberelőnyből: 10/4, ill. 11/9
Kipontozódott: Zerinváry (24. p.)
Kiállítva (végleg, cserével): Gbadamassi (22. p.), Konarik (27. p.)
Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1–0 a Vasas javára
MESTERMÉRLEG
Zsivko Gocics:
– A játék minden elemében felülmúlt bennünket a Vasas, mi sajnos nem nyújtottunk jó teljesítményt. Nem ilyen mérkőzésre készültünk, és nehéz megmondani, mi volt az oka annak, hogy így játszottunk. Megpróbáljuk elfelejteni ezt a meccset, és a következő alkalommal megnehezíteni ellenfelünk dolgát.
Szlobodan Nikics: – Az egyik legjobb mérkőzésünk volt az idény során, így nyilván elégedett vagyok az eredménnyel és a teljesítményünkkel is. Ráadásul a Szolnok nem fogott ki jó napot, de ki tudja, mit hoz a második meccs, szóval gőzerővel készülünk arra a találkozóra is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik