Férfi vízi: Sokan megismerték a nevünket, de fontos, hogy ne szálljunk el – Tátrai Dávid

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.01.17. 18:51
A megfiatalított férfi vízilabda-válogatott bravúrosan szerepelt a zágrábi Európa-bajnokságon, negyedik helyezést ért el. A torna egyik felfedezettje a mindössze 20 éves Tátrai Dávid volt, aki csupán tavaly decemberben mutatkozott be a nagyválogatottban, így az első felnőttvilágversenyén vett részt – lámpaláz helyett ő szerezte a magyar csapat első gólját a tornán. A fiatal tehetséggel beszélgetett az NSO Tv stábja a válogatott sajtótájékoztatója után.

A többiekhez hasonlóan Tátrai Dávidot sem kerülte el a vírushullám.

„Sajnos nem vagyok százszázalékos állapotban, a bronzmeccset is fájdalom- és lázcsillapítóval játszotta végig a legtöbb játékos, sajnos ez meg is látszott a csapaton. Nagyon érdekelt volna, hogy mit tudunk kezdeni az olaszok ellen, ha mindenki százszázalékos. De ez van, nem lehet a körülményeket okolni, így is szép eredményt értünk el, és lesz még lehetőségünk később megmutatni, mi rejlik ebben a csapatban.”

Videónkban beszélgetünk arról, hogyan telt a vereség után a buszút haza Zágrábból; hogy decemberi bemutatkozásakor aláírta volna-e az Eb-4. helyet; hogy ő lőtte a válogatott első gólját a tornán; hogy mit hozott haza az Eb-ről; hogyan nőtt az étvágya a torna közben, de szóba kerül, hogy a közösségi oldalainak mennyire nőtt meg a népszerűsége, miközben már a világbajnoki szereplésről is beszélgetünk.

VIDEÓS ÖSSZEFOGLALÓ A SAJTÓTÁJÉKOZTATÓRÓL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik