Férfi vízi Eurokupa: nyert a Vasas, kikapott a Szolnok

Vágólapra másolva!
2023.01.25. 20:36
Magabiztos győzelmet aratott a Vasas a szerb VK Sabac ellen, miután 10–4-es győzelmet aratott a férfi Eurokupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A Szolnoki Dózsa nagyon szoros mérkőzésen kapott ki 13–12-re az olasz Pallanuoto Trieste ellen.
Hat góllal nyert a Vasas (Fotó: Árvai Károly) – a képre kattintva galéria nyílik
Hat góllal nyert a Vasas (Fotó: Árvai Károly) – a képre kattintva galéria nyílik

 

A férfi Eurokupa negyeddöntőinek első mérkőzésén a még versenyben lévő két magyar csapat, a Vasas és a Szolnok is medencébe szállt. A Vasas esélyeshez méltó módon győzött a VK Sabac csapata ellen, már az első negyedet követően háromgólos volt a hazaiak előnye.

A Szolnoki Dózsa a Pallanuoto Triestével vívott nagyon szoros mérkőzést. A hazaiak az első negyedet követően vezettek, és egészen az utolsó negyedig meg is őrizték egygólos előnyüket, azonban a negyedik negyedben csupán egy gólt sikerült szerezniük, így az olasz csapat egygólos előnnyel várhatja a visszavágót, amelyet két hét múlva rendeznek.

VÍZILABDA
FÉRFI EUROKUPA, NEGYEDDÖNTŐ
1. MÉRKŐZÉS:
A-Híd VasasPlaket–VK Sabac (szerb) 10–4 (3–0, 4–3, 2–0, 1–1).
G: Nagajev 3, Drasko Brguljan, Randjelovics 2-2, Bátori, Konarik, Mezei, ill. Repanovics 2, Baracs, Sztojanovics.
Szolnoki Dózsa–Trieste (olasz) 12–13 (3–2, 4–4, 4–4, 1–3). G: Pásztor M. 3, Belényesi, Kovács Gergő 2-2, Jansik D., Pető A., Schmölcz, Szeghalmi, Vismeg Zs., ill. Inaba 5, Bini 3, Bego 2, Mezzarobba, Valentino, M. Vrlic

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik