Vízilabda: Mezei jobban van, hazaengedték a kórházból

Vágólapra másolva!
2013.04.20. 22:38
A ZF-Eger–BVSC férfi vízilabda-negyeddöntő első mérkőzésének végén kórházba szállított Mezei Tamás sérülése nem bizonyult súlyosnak, a centert hazaengedték az orvosok.

Dr. Halmos Péter, az Egri Vízilabda Klub csapatorvosa az egri Markhot Ferenc Kórházból már jó hírekkel szolgált. Amint a klub honlapjának – egrivizilabda.hu – elmondta, szerencsére nincs nagy baj. Sem a gerincröntgen, sem az ultrahangvizsgálatok nem mutattak ki elváltozást. Valószínű, hogy a rúgás egy ideget találhatott el, de az erős izomzata megvédte a komolyabb bajtól. Az pedig kifejezetten biztató s örömteli, hogy Mezei panaszai megszűntek, s a gyógyszerrel történő ellátása után haza is engedték.

Az összecsapás hajrájában BVSC kapusa – Györke Zsolt – megrúgta Mezeit, a center pedig segítség nélkül nem tudott kijönni a medencéből. Mezei nem tudta mozgatni a lábát, s erős fájdalmai voltak. Az is nagy bajt jelzett, hogy a kiérkező mentősök azonnal bekötöttek neki egy infúziót. Míg a helyszínen ellátták, s szállítható állapotba hozták, vákuumágyra helyezték, a nézőtéren senki nem mozdult, mindkét csapat játékosai tehetetlenül álltak a medence partján.egrivizilabda.hu – elmondta, szerencsére nincs nagy baj. Sem a gerincröntgen, sem az ultrahangvizsgálatok nem mutattak ki elváltozást. Valószínű, hogy a rúgás egy ideget találhatott el, de az erős izomzata megvédte a komolyabb bajtól. Az pedig kifejezetten biztató s örömteli, hogy Mezei panaszai megszűntek, s a gyógyszerrel történő ellátása után haza is engedték.

Az összecsapás hajrájában BVSC kapusa – Györke Zsolt – megrúgta Mezeit, a center pedig segítség nélkül nem tudott kijönni a medencéből. Mezei nem tudta mozgatni a lábát, s erős fájdalmai voltak. Az is nagy bajt jelzett, hogy a kiérkező mentősök azonnal bekötöttek neki egy infúziót. Míg a helyszínen ellátták, s szállítható állapotba hozták, vákuumágyra helyezték, a nézőtéren senki nem mozdult, mindkét csapat játékosai tehetetlenül álltak a medence partján.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik