L. P. I. 2022.06.27 22:18

Rasovszky Kristóf: „Ez egy sz…r volt”; Xavier Mercier az első nemzetközi kupameccsére készül

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Miután rossz rajtstratégiát választottak, okkal ostorozzák magukat nyílt vízi úszóink. Rasovszky Kristóf és Betlehem Dávid gyakorlatilag a startfejesnél elbukta az érmet, erről és a folytatást illető reményeikről is szó esik kétoldalas összeállításunkban, míg a vizes vb-n egyaránt sorsdöntő meccsek előtt álló vízilabda-válogatottjaink Mezei Tamás- és Gangl Edina-interjún keresztül további két oldalon árnyalják az esélyeket.

Xavier Mercier személyében végre igazi 10-est talált a Fradi. A belga bajnokság francia gólpasszkirálya meglepő módon élete első nemzetközi kupameccsére készül, Budán már elfoglalta az otthonát is, és izgatottan várja a kazah Tobolt...

Milos Konakov szerint az döntött a Falco javára, hogy minden helyzetre jól reagált a csapat. A sorozatban harmadszor magyar bajnok szombathelyi férfi kosárlabdázók mestere úgy érzi, hiába jók a játékosok, ha azokból nem formálódik jó csapat, ugyanakkor az csak a héten dől el, folytatja-e a munkát a Falcónál. Győri Ferenc interjúja.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet. Az U23-as és ifjúsági Eb-n villogó kajakosainkkal és kenusainkkal, a junior Eb-n parádézó öttusázókkal és a hónap utánpótlásedzőjével, Horváth Jánossal.

előfizető vagyok, elolvasom a lapot Nincs előfizetésem, digitálisan olvasnám a lapot Előfizetnék a nyomtatott lapra
2022.07.03 22:55:11

Vizes vb 2022 BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. A gyengébb nem egyre erősödött. Már nem csak lányos apukák tűntek fel a kispadokon, nem kizárólag tehetségtelen úszók váltottak pótcselekvésként a pólóra, a tribün »háztáji« jellege is megszűnt. Olyannyira, hogy a szombati döntőben – de már kedden, az ausztrálok ellen, a négy közé jutásért – is telt ház, hatezer néző, sőt szurkoló biztatta a csapatot, és senkit nem láttam perecért rohangálni.

2022.07.03 22:15:55

Vizes vb 2022 CSURKA GERGELY

NS-VÉLEMÉNY. Nem feltétlenül ezen múlt, a címvédők jobbak voltak. Csak ha már ilyen közel jártunk, akkor... Azért így is happy end a vége, avagy alighanem az utóbbi évek legboldogabb pólós ezüstérmesei léptek dobogóra.

2022.07.03 19:36:53

Vizes vb 2022 PATAI GERGELY (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Trónfosztás a férfiaknál, a spanyol vízilabdacsapat szétlövés után megverte az olasz válogatottat.

2022.07.03 12:26:57

Vizes vb 2022 LAKNER GÁBOR, PATAI GERGELY (összefoglaló), TÖRÖK DÁNIEL (percről percre)

Férfi vízilabdázóink magabiztos sikerrel zárták a hazai világbajnokságot.