Nemzeti Sport Online - Még több sport

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Moto GP

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Csapat

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Egyéni

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - F1

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Külföldi Foci

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Magyar Foci

Updated every 15 minutes.

Casillas barátnője zavarta meg a spanyolokat?

Nemzetisport.hu
2010. június 17. 19:36 | Frissítve: 2014.06.18 01:44
A spanyol válogatott tagjainak barátnői és feleségei a selección vezetőinek döntése értelmében nem utazhattak el Dél-Afrikába, ám Iker Casillas dekoratív párja a kapu mögött volt a mérkőzés előtt, mivel riporterként dolgozik. Lapértesülések szerint ez megzavarhatta a Real Madrid kapusát a Svájc elleni találkozó előtt.

hirdetés
Casillas barátnőjéről fotót is készítettek a spanyol kapu mögött (Fotó: BBC)

Kisebbfajta médiaháború robbant ki a spanyol és az angol lapok között Iker Casillas ügyében. Történt ugyanis, hogy a Real Madrid kapusának barátnője a selección kapuja mögött volt a Svájc ellen elbukott meccs előtt, annak ellenére, hogy Vicente del Bosque megtiltotta a feleségek és párok elutazását Dél-Afrikába.

Ám a gyönyörű Sara Carbonero – akit a világ legszebb újságírójának választottak – helyszíni riporterként dolgozik a világbajnokságon, így munkaköri kötelessége volt a pályán lenni a találkozó ideje alatt.

Angol lapok beszámolói szerint Casillas barátnője megzavarta a kapust jelenlétével, aki talán emiatt jött ki nem túl jól a kapujából a svájciak góljánál, amikor Gelson Fernandes nagy kavarodás után gyötörte a hálóba a labdát.

A spanyol AS napilap azonban tiltakozik a szigetországi lapok felvetése ellen, és arról ír, hogy az angolok szándékosan destabilizálni akarják a La Roját.

Ennek ellenére néhány spanyol lap azért kérdésesnek tartja, hogy Casillas barátnője nem volt-e hatással a játékos teljesítményére. Mindenesetre Sara Carbonara – aki a vereség után interjút is csinált párjával – a torna előtt tiltakozott a hasonló felvetések ellen: „Hogy destabilizálnám a csapatot? Kizárt!"

hirdetés
VB-hírek
hirdetés

Tudtad?

A selejtezősorozat első mérkőzését 2011. június 15-én Montserrat és Belize játszotta a Trinidad és Tobagó-i Ato Boldon Stadionban, száz néző előtt.