Véglegesen bezárt Hosszú Katinka étterme

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.04.08. 16:28
Hosszú Katinka (Fotó: Dömötör Csaba)
Hétfőn véglegesen bezárt az olimpiai aranyérmes, világbajnok és Európa-bajnok Hosszú Katinka étterme, a Koool – derült ki a Koool by Katinka Facebook-bejegyzéséből.

„Kedves Vendégeink! A Koool hétfőtől sajnálatos módon véglegesen bezár. Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést és bizalmat, nálunk a minőség és a vendégek, Ti voltatok az elsők. Mivel a minőség romlásával járt volna a Koool továbbhaladása a jelenlegi gazdasági helyzetben, ez Veletek, a vendégekkel szemben nem lett volna etikus, így a bezárás mellett döntöttünk”áll az étterem közleményében.

„Éltem Kaliforniában, utaztam sokat a világban, eközben megismertem olyan ételeket, amelyek amellett, hogy fontos tápanyagokkal vannak tele, tényleg egészségesek, nem íztelenek, nem unalmasak. Hasonló dolgot kerestem itthon is, de nem találtam” – beszélt az étteremnyitás hátteréről 2022 júniusában a forbes.hu oldalnak Hosszú Katinka, aki Móricz Kitti séffel közösen alapította meg a Koool éttermet.

Hosszú állítása szerint 23 évesen kezdett el figyelni az étkezésére, és ez fordulatot hozott a sportolói karrierjében is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik