Kép: Milák Kristóf előkerült, Schmidt Ádám posztolt közös fotót vele

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.12.31. 22:43
Egy remek hírrel zárjuk az évet! Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár az év utolsó napján posztolt egy fotót, amelyen feleségével, Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakossal, valamint Milák Kristóf olimpiai bajnok úszónkkal látható együtt. A 23 éves Milák hosszú ideje eltűnt a nyilvánosság elől, ám most a közösségi médiában szilveszter estéjén felbukkant. „Üdv, 2024! Jövünk!” – olvasható Schmidt Ádám Facebook-bejegyzésében, ami Milák visszatérése szempontjából bizakodásra ad okot.

Az úszóválogatott szövetségi kapitánya, Sós Csaba pár hete így fogalmazott az edzésekkel felhagyó, 200 pillangón világcsúcstartó Milák Kristóffal kapcsolatban.

Visszavárjuk, és meggyőződésem, hogy vissza fog jönni. Hogy mikor, azt nem tudom megmondani, és szerintem a párizsi olimpiát felejtse el mindenki Milákkal kapcsolatban fogalmazott a Sport Tv Mai helyzet című műsorában Sós Csaba. – Visszavárjuk, és szeretném, ha visszatérne.”

„Senki nem tudja felvenni vele a kapcsolatot, képtelenség vele kommunikálni. Ha te nem veszed fel a telefont, ha hívlak, akkor hogyan beszélgessünk? Az ember megtehetné, hogy kimegyünk négyen a lakása elé, de lehet, nem is otthon van, lehet, hogy máshol lakik. Nem tudja senki, egy ilyen semmilyen helyzetben vagyunk, de nem rendőrök vagyunk mi, könyörgöm” – tette hozzá a szövetségi kapitány.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik