Mi várja itthon a Lőrincz tesókat? Húsleves és pörkölt nokedlivel!

Vágólapra másolva!
2021.08.05. 17:47
null
A Lőrincz tesók végre annyit ehetnek, amennyi csak beléjük fér (Fotó: Szabó Miklós)
Aligha van olyan sportkedvelő ember Magyarországon, aki ne tudná: kötöttfogású birkózásban Lőrincz Tamás (77 kg) arany-, öccse, Lőrincz Viktor (87 kg) pedig ezüstérmet nyert a tokiói olimpián. A büszke mama, Anikó a lapunknak elárulta, húslevessel és pörkölt nokedlivel várja fiait.

 

Szülőként egy csemete olimpiai menetelését sem lehet egyszerű végigizgulni, nem még kettőét – aligha csoda, hogy a Lőrincz családban is dolgozott a feszültség az elmúlt napokban.

„Nagyon nehéz volt, ideges voltam: hol hányingerem volt, hol a szívem kalapált – de azt hiszem, egy anyánál ez természetesárulta el lapunknak a Lőrincz fivérek büszke édesanyja, Anikó. – Nekem duplán nehéz, hiszen két fiam van, és mindig azt szeretném, hogy mindkettejüknek egyformán jó legyen – ha bármelyikükben is van egy kis rossz érzés, fáj a szívem érte. Most azonban minden tökéletesen alakult, mindketten fináléba jutottak, ez hatalmas tett, sosem gondoltuk volna anno, amikor beadtuk őket birkózni, csak azért, hogy mozogjanak... Hogy Viktorka kicsit csalódott volt? Nem lenne szabad annak lennie, hiszen olimpián döntőt birkózni hihetetlenül nagy dolog! De nyilván ez az első reakciója – viszont tudom, hogy neki is megszépül ez, és nagyon boldog lesz; mire hazaér. Nagyon várom, hogy itthon legyenek és megölelhessem őket...”

A büszke mama elárulta, Cegléden a megszokott menüvel várja fiait, ezt már jó előre megbeszélték: „A szokásos lesz: húsleves és pörkölt nokedlivel – ez a kedvencük, nem tehetek róla. És most végre ehetnek is, amennyi csak beléjük fér!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik