Videó: Fucsovics durván kiakadt fiatal ellenfelére

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.05.23. 16:12
null
Fucsovics Márton durván beszólt ellenfelének (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, a legfrissebb világranglista 80. helyén álló Fucsovics Márton két játszmában vereséget szenvedett az argentin Sebastián Báeztől a lyoni salakpályás tenisztorna férfi egyesének első fordulójában. A magyar teniszező rendkívül feszült volt a találkozón, és durván ki is akadt világranglista-44. 22 éves riválisára.

 

„Hány éves vagy? Tizenkettő?” – kérdezte Fucsovics.

„Nem, huszonkettő” – válaszolt Báez, mire a magyar beszólt neki.

„Úgy színészkedsz, mint egy tizenkét éves. Ezek a kib….tt fiatal srácok… Nem ő az egyetlen, aki tisztességtelenül játszik. Minden alkalommal, amikor elrontok egy pontot, azt mondod: Gyerünk. Úgy sikítasz, mint egy k…a” – fakadt ki a 31 éves magyar.

„Az rendben van, ha hozzám beszél, de nem szeretem ezt a stílusú beszédet. Megértem, hogy frusztrált, de nem akarom, hogy ilyen szavakat használjon. Örülök, hogy beszélhetek önnel erről, de azt nem szeretném, ha ezt neki mondaná” – vágott közbe a játékvezető Fucsovicsnak.

„Múlt héten ugyanez történt Norrie ellen, és akkor megengedték, hogy ezt csinálja. Én ezt megértem, de ez már túl sok” – vágott vissza Fucsovics, akit a játékvezető ismét arra kért, hogy ne használjon csúnya szavakat.

 

 

ATP 250-ES TORNA, LYON (562 815 euró, salak)
1. FORDULÓ (a 16 közé jutásért)

Báez (argentin 6.)–Fucsovics 6:4, 7:6 (7–5)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik