Tenisz: Nincs rajtam nyomás, a többiek is játsszanak lazán – Fucsovics Márton

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2021.11.22. 16:14
Bár Fucsovics Mártonnak szinte egyedül kell a hátán vinnie a magyar Davis-kupa-csapatot a hétvégén esedékes világdöntőben, az ATP-világranglista 40. helyén álló teniszezőn nincs emiatt nyomás. Sőt, önbizalommal várja a horvátok, illetve az ausztrálok legmagasabban jegyzett játékosa elleni meccset. A fiataloknak pedig azt tanácsolja, ők is játsszanak lazán. 

„Általában szoktam érezni magamon a nyomást, de most nincs rajtam. Ott vagyunk a világcsoportban, bejutottunk a döntőbe, élvezhetjük, hogy itt vagyunk, jó ellenfelek ellen léphetünk pályára. Úgy gondolom, lazán játszhatunk, remélem, a többieken sincs semmilyen nyomás” – mondta Fucsovics Márton az NSO Tv-nek a kétnapos torinói torna előtt.

Videónkban arról is beszél, hogy kifejezetten várja a Marin Cilic és az Alex De Minaur elleni egyes meccset. S hogy kivel fog párosozni? Egyelőre ez még nem dőlt el, de elképzelése van róla, hogy kivel értené meg magát a legjobban a pályán.

A magyar Davis-kupa-csapat szombaton az ausztrálokkal, vasárnap a horvátokkal játszik Torinóban,majd a csoportelső mérkőzhet meg az E-csoport győztesével a negyeddöntőbe jutásért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik