Tenisz: Lázár János marad a szövetség elnöke

M. I. P.M. I. P.
Vágólapra másolva!
2022.05.31. 21:54
null
Lázár János marad az MTSZ elnöke (Fotó: Tumbász Hédi)
A Magyar Teniszszövetség a Nemzeti Sportnak megerősítette: ugyan a keddi éves rendes közgyűlésen nem esett szó a témáról, de az esetleges lemondásáról keringő hírek ellenére Lázár János miniszteri kinevezése után is marad a szervezet elnöke.

 

Korábban felröppentek a hírek, hogy Lázár János frissen kinevezett építési és beruházási miniszter a Magyar Teniszszövetség (MTSZ) pénzügyi konszolidációjának lezárulásával új politikai pozíciója miatt lemondhat a sportszervezet elnöki pozíciójáról. A szakma a keddi éves rendes közgyűlésen várta az ezzel kapcsolatos hivatalos bejelentést, esetleg az információ cáfolatát, a politikus és sportvezető azonban nem is érintette a kérdést, ellenben arról beszélt: az MTSZ anyagi helyzetének rendezése után immár lehet szó építkezésről.

A szövetség nemrég lapunknak megerősítette: Lázár János megtartja vezető pozícióját a Magyar Teniszszövetség élén. A Nemzeti Sport értesülései szerint azokat a feladatokat, amelyeket miniszteri kinevezése miatt sűrűsödő teendőiből adódóan nem tud a továbbiakban ellátni, az MTSZ elnökségének tagjai osztják meg egymás között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik