Tenisz: Babos és Jani a nyitókörben búcsúzott Egyiptomban

Vágólapra másolva!
2022.02.02. 09:35
null
Már az első körben búcsúzott a Babos, Jani páros (Fotó: Hungarian GP/Facebook, archív)
Babos Tímea és Jani Réka első kiemeltként a női páros nyitókörében kiesett az egyiptomi Sarm el-Sejkben zajló, 25 ezer dollár (7.8 millió forint) összdíjazású kemény pályás tenisztornán.

A csípősérülése után novemberben visszatért Babost – aki párosban négyszeres Grand Slam- és háromszoros WTA-világbajnok – és társát a Dalila Jakupovic, Anita Wagner szlovén, bosnyák duó győzte le döntő rövidítésben 6:4, 2:6 (10–7)-re.

Egyesben Babost – aki 212. a WTA-rangsorban – ugyancsak elsőként emelték ki, és az őt egy hellyel megelőző román Irina Fetecau lesz az ellenfele. A másodikként rangsorolt Jani (161.) az ukrán Darja Lopateckával (478.) kezd.

FÉRFI TENISZ

A hazai közönség előtt szereplő Corentin Moutet a nyitókörben kiesett a 490 ezer dollár (174 millió forint) összdíjazású montpellier-i kemény pályás férfi tenisztorna első fordulójában.

A francia játékost – akit az etióp származású svéd Mikael Ymer búcsúztatott – az év elején trágárságért leléptették az első adelaide-i versenyen, majd a másodikon legyőzte Fucsovics Mártont.

TENISZ
ATP-TORNA, MONTPELLIER (kemény pálya, 490 ezer dollár)

M. Ymer (svéd)–Moutet (francia) 7:6 (7–5), 6:4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik