Roland Garros: Bondár Anna a legjobb nyolc között párosban

Vágólapra másolva!
2023.06.04. 17:07
null
Bondár Anna továbbjutott párosban a legjobb nyolc közé (Fotó: Getty Images)
Bondár Anna a belga Greet Minnennel párban három szettben legyőzte az Asia Muhammad, Giuliana Olmos kettőst a párizsi Roland Garros harmadik fordulójában, bejutva a legjobb nyolc közé.

 

A Bondár Anna a belga Greet Minnen oldalán szombaton az Aojama Suko, Sibahara Ema duó ellen jutott tovább a Roland Garros harmadik fordulójába, ahol a 12. kiemelt amerikai Asia Muhammad és a mexikói Giuliana Olmos várt rá.

Bondárék remekül kezdték a mérkőzést, 3:0-ra elhúztak az első játszmában, de innen viszonylag könnyen visszajött az amerikai, mexikói duó. Ezt követően ismét Bondár és Minnen került fölénybe, melynek eredménye három gyors pont volt, az első játszmát Bondár ásszal zárta le.

A második játszma kevésbé szoros játékot hozott. Bondárék csak 0:5-nél tudtak egy pontot hozni, majd két játszmalabdát is hárítottak, a harmadikat már nem tudták, így 6:1-re elbukták a második szettet.

A döntő szettben a magyar, belga páros ugyan elvesztette első adogatását, utána azonban zsinórban öt pontot is nyert, az utolsó kettőt ráadásul semmire hozva. Muhammadék még egy játékot nyertek, de Bondárék a következő labdamenetben lezárták a mérkőzést, és bejutottak a legjobb nyolc közé.

ROLAND GARROS, PÁRIZS (49 600 000 euró, salak)
NŐI PÁROS, 3. FORDULÓ (a 8 közé jutásért)

Bondár Anna, Greet Minnen (magyar, belga)–Asia Muhammad, Giuliana Olmos (amerikai, mexikói) 6:3, 1:6, 6:2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik