Hopman-kupa: Serenán egy fekete segített 0:6 után - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.05. 10:18
null
Serena Williams felhajtotta a kávét, majd leütötte a pályáról Pennettát
Serena Williams egy kávénak köszönhetően tért magához a Flavia Pennetta elleni mérkőzésén a 6:0-ra elveszített első szett után a Hopman-kupán. Az amerikai teniszező fordított, az olaszok elleni párharcot pedig 3:0-ra megnyerte John Isner oldalán.

Serena Williams hatodszor is szeretné megnyerni január végén az Australian Opent, felvezetésként pedig részt vesz a Hopman-kupán, a nem hivatalos vegyescsapat-vb-n. Az olaszok elleni egyéni mérkőzését Flavia Pennettával vívta, és az első szettet 19 perc alatt 6:0-ra elbukta. Ezután azonban kért egy kávét, és varázsütésre feljavult a játéka, 6:3, 6:0-val fordított.

„Az időeltolódás nagyon megviselt, Flavia pedig remekül játszott. Szükségem volt egy kávéra, hogy életre keljenek a lábaim – nyilatkozta Williams a pályán a győzelme után. – Bármilyen kávét is adtak, nagyon jó volt.”

A 33 éves amerikai teniszező egy labdaszedőt kért meg rá, hogy hozzon neki egy feketét, bár kissé bizonytalan volt, hogy ez nem ütközik-e a szabályokba.

„Kávés ember vagyok, ma reggel viszont nem ittam, és ezt bizony megéreztem, szóval szükségem volt rá – folytatta Serena. – Kértem egy kis eszpresszót, de rákérdeztem, hogy ez szabályos-e, mivel korábban még nem tettem ilyet.”

John Isner szintén szetthátrányból fordítva megverte Fabio Fogninit, majd Williamsszel megnyerte a vegyes párost is, így az amerikai csapat 3:0-ra legyőzte az olaszokat.

TENISZ, HOPMAN-KUPA
A-CSOPORT
EGYESÜLT ÁLLAMOK–OLASZORSZÁG 3:0

S. Williams–Pennetta 0:6, 6:3, 6:0
Isner–Fognini 5:7, 7:5, 7:6
Isner, S. Williams–Fognini, Pennetta 2:6, 6:2, 11–9
KÉSŐBB
NAGY-BRITANNIA–FRANCIAORSZÁG

VASÁRNAP JÁTSZOTTÁK
A-CSOPORT
CSEHORSZÁG–KANADA 2:1

Safárová–Bouchard 6:0, 6:4
Pavlásek–Pospisil 6:7, 2:6
Safárová, Pavlásek–Bouchard, Pospisil 6:4, 6:2

B-CSOPORT
LENGYELORSZÁG–AUSZTRÁLIA 3:0

A. Radwanska–Dellacqua 6:2, 6:3
Janowicz–Ebden 3:6, 7:5, 6:0
A. Radwanska, Janowicz–Dellacqua, Mitchell 8:4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik